Etsi
  • Juha Hänninen

Saatesanat Oulun meripelastajille tärkeässä tehtävässä juhannuksena 2021


Oulun meripelastajat. Pian koko Suomi siirtyy juhlimaan keskikesää ja alkavaa lomakautta. Juhannus on monelle meille suomalaiselle tärkeä juhla ja usealle myös kesäloman aloitus. Hakeudumme mielellään juhlimaan valoisaa yötä vesistön äärelle perheen tai ystävien kanssa.


Näyttää siltä, että Oulun meripelastajat ovat, kuin yhtä perhettä. Teitä pelastajia on näin iso porukka lähdössä juhannusviikonlopuksi vesille varmistamaan veneilijöille turvallisuutta ja tarjoamaan apua merihädän sattuessa.


Ystävyys ja yhteishenki täytyy teidän porukassa olla erinomainen, sillä käytätte vapaa-aikanne ja juhlapyhät tähän arvokkaaseen vapaaehtoistyöhön. Edessä oleva partioviikonloppu on pitkä, mutta näen ympärilläni vain yhtä hymyä. Tehtävä näyttää olevan teille mieluisa.

Meripelastajien pyyteetön auttamishalu ansaitsee ison kiitoksen ja vilpittömästi ihailen teidän kaikkien sitoutumista meripelastustoimintaan.


Tulevana viikonloppuna näyttää kelit olevan kohdillaan. Varmasti satama tyhjenee myös täältä Oulusta, joten toivotan Toppilalle, Pikku-Toppilalle ja Varjakalle suotuisia meriolosuhteita ja vähän tehtäviä!


Kehotan juhannusjuhlijoita jättämään juhlajuomien korkkauksen rantaan, jotta pääsemme nollatuloksella onnettomuustilastoissa.


Näillä sanoilla Oulu toivottaa turvallista juhannusta Kaikille!


Kiitän teitä siitä tärkeästä, arvokkaasta ja merkittävästä työstä, mitä olette tehneet Oulun, oululaisten ja turvallisen merenkulun puolesta. Toivon Oulun meripelastajille rauhallista

ja turvallista juhannusta ja julistan operaatio Meritähden täten alkaneeksi täällä Oulussa!
5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki